Fritidshjemmet | Steinerskolen på Rotvoll

Fritidshjemmet

I steinerskolen kalles SFO for fritidshjemmet.
Åpningstiden er fra 07:30 – 08:30 før skoletid og fra skoleslutt til 16:30 alle dager.

Fritidshjemmet holder til i en gammel fredet bygning, uteområdet er variert med skogsområde, hage, akebakke og gapahuk med bålplass.. Inne er det mulighet til å leke, tegne og bygge teppehytter. Her skal barna ha en trygg og meningsfull fritid. Det serveres et måltid hver dag. Frilek står sentralt, i tillegg kan barna velge å delta på ulike aktiviteter de voksne drar i gang eller være med på daglige gjøremål.

Fritidshjemmet har åpent alle skoledager, noen planleggingsdager, 2 uker etter skoleslutt og 2 uker før skolestart. I sommerferien, høstferien og vinterferien er det påmelding. Fritidshjemmet holder stengt i juleferien og påskeferien, samt planleggingsdager.

Husk at barn som skal gå på fritidshjemmet må søke seg inn på eget skjema. Det er en måneds endringstid og to måneders oppsigelsestid fra den 1. i hver måned.

Kontakt fritidshjemmet
Mobil: 910 03 143